Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Kistepynt i orange nuancer pryder kisten med alteret i baggrunden.

Hos os får du en personlig kistepynt

Hos Blomsteriet designer vi kistepynten efter personlige ønsker, så den sidste afsked bliver så smuk som muligt. Herunder kan du læse lidt, om hvad vi blandt andet kigger på, ved den enkelte pynt, og hvad vi spørger ind til.

Forberedelse før bestilling

Har du særlige ønsker til enten blomstervalget, farverne eller noget helt tredje, som gør kistepynten personlig, så meddel os gerne 3-4 dage før den ønskes klar. Så kan vi nå at bestille de materialer hjem, der skal bruges.

Hvad koster en kistepynt?

Prisen er meget varierende alt efter hvilket udtryk, der ønskes. Lige fra blomstervalget, til den årstid vi er i, og om den foretrækkes at blive stor, lille, luftig eller tæt. Vi anbefaler en pris på 1800 kr. og tøv endelig ikke med kontakte os, så vi kan være behjælpelige med dine ønsker. 

Hvad skal kistepynten udtrykke?

Afdødes erhverv, fritidsinteresse eller personlighed. Idéerne er mange, og det kan f.eks. være kornaks til landmanden eller blå blomster til fiskeren. Den kan også bygges op med afdødes yndlingsblomster eller farver, der udtrykker afdødes personlighed.

Formerne

En kistepynts form er lavet ud fra korset. Derfor har pynten denne flotte aflange form, som sammen med bredden omfavner kisten. 
Den korrekte kistepynt kendetegnes ved dens højde, så den kan køres flot og uhindret ind i vognen. Man kan også lave andre former såsom ranker, figurer eller miljøer, såsom skovbund eller hav.

Tøv aldrig med at kontakte os. 

På telefon: +45 55 45 44 32

Eller Email: butik@blomsteriet-fuglebjerg.dk 

Vi er behjælpelige med dine ønsker.

Rund og fyldig buket i pastel nuancer.

Buketter & Dekorationer

Udforsk vores buketter og find den der falder i din smag

Begravelser

Find det sorgbinderi der er personligt og unikt for dig

Stor og smuk sammenplantning med petunia og lyserøde roser.

Planter

Trænger du også til en plante der giver liv og farve i dit hjem? Så tag et kig på vores udvalg

Gavekurve

Forkæl modtageren med et lækkert sortiment samlet i en gavekurv